Anna Ejemo

SLOTTS BRÖLLOP I STOCKHOLM, SVERIGE

Planeras det för slottsbröllop i Stockholm? Häringe slott, Rånäs slott och Lejondals slott är några av mina favoriter för härliga slottsbröllop.
Stockholm har många olika vackra bröllopslokaler att välja mellan. Att välja rätt bröllopslokal i Stockholm är en av de första och viktigaste stegen för ett lyckat bröllopsarrangemang. För de som strävar efter något utöver det vanliga och drömmer om en sagolik atmosfär, finns det få platser som kan matcha charmen och elegansen hos ett slott i en vacker miljö.

Så därför har jag i detta inlägg valt ut några av mina favoriter när det kommer till just slott i Stockholm, som bröllopslokaler. 

Att planera ett bröllop är en otroligt spännande och minnesvärd upplevelse för alla blivande bröllopspar. Det är en tid fylld av förväntan, kärlek och möjligheter att förverkliga ens drömmar. För många är bröllopet en av de viktigaste dagarna i deras liv, och därför är varje detalj av betydelse.

Det första steget i att planera ett bröllop är ofta att bestämma sig för en ungefärlig vision eller tema för ceremonin och mottagningen. Detta kan vara allt från en romantisk trädgårdsceremoni till en elegant svartvit tillställning. Att ha en tydlig vision hjälper till att styra beslut om allt från val av plats och dekor till val av klänning och inbjudningar.

Häringe slott, Västerhaninge -Stockholm

Ca 25 min söder om Stockholm hittar ni Häringe slott. Att överväga Häringe Slott som er valda plats för ert bröllop är helt rätt om man frågar mig. Med sin historiska charm, vackra omgivningar och gedigna erfarenhet av att anordna bröllop erbjuder slottet det ni behöver för ett vackert slottsbröllop för er och era gäster.

Häringe slott tar emot uppåt 140 bröllopsgäster, och bokar man över 70 bröllopspaket får man slottet för sig själva. Möjlighet till utomhus vigsel för de som önskar i deras vackra miljöer.

Låt oss skapa tidlösa minnen tillsammans på Häringe Slott.

Rånäs slott, Rånäs - Stockholm

En bit utanför Stockholm, påväg mot Norrtälje, hittar man bröllopspopulära Rånäs Slott. Med möjlighet till utomhus vigsel på slottet för de som önskar det, men för de som är ute efter en traditionell kyrklig vigsel finns det två stycken närliggande kyrkor. Rimbo kyrka och Fasterna kyrka.

Med vackra miljöer, bastubrygga nere vid sjön och övernattningsmöjligheter till era gäster kan er bröllopshelg på Rånäs slott bara bli fulländad.

Upp till 100 sittande middagsgäster.

Läs gärna mer om att planera för sitt bröllop på Rånäs slott här.

Lejondals slott, Bro - Stockholm

Norr om Stockholm finner ni Stockholms kanske färgstarkaste slott för bröllopspar som vill omge sig i en vacker natur precis intill vattnet.
Lejondals slott kallas för sago-slottet och är erfarna med att arrangera bröllop och stora evenemang.
 
Med sittande middagsgäster upp till 150 gäster och möjlighet till övernattning i 101 rum.
 
Läs gärna mer om att ha sitt bröllop på Lejondals slott här.

Först och främst vill jag gratulera er till eran kärlek och ert kommande bröllop. För jag antar att det är därför ni hamnat här. Att organisera ett bröllop är en stor händelse, och det är viktigt att fira det på ett sätt som passar er och era önskemål. Om ni också uppskattar mina fotografier och vill ha mer information om mig och min tillgänglighet, är ni välkomna att kontakta mig nedan så kan vi se om jag är tillgänglig på ert valda datum.

PLANERAS DET BRÖLLOP?

HÖR AV ER VETJA.