Anna Ejemo

HA DITT SAGOBRÖLLOP PÅ LEJONDALS SLOTT

VARFÖR LEJONDALS SLOTT

Att välja Lejondals Slott som plats för ens bröllop är som att låta en saga vävas samman med verkligheten. Lejondals slott ligger strax utanför Stockholm, i Bro och detta slott bär på en rik historia och har en fantastisk miljö att tillgå med närhet till natur och vatten.

På Lejondal finns även möjligheten för gästerna att sova över vilket är perfekt för den som vill fira sin bröllopshelg med sina nära och kära.
 
Personligen tycker jag att just Lejondals slott står ut lite extra från många andra slott och mest märkbart är väl att det är rött. 
Jag tycker att omgivningen här är jätte fin året om vilket är få förunnat.
Och jag har haft förtroendet att vara bröllopsfotograf på Lejondals slott både under sommartid och vintertid.
 
bröllopspar står tillsammans framför ett rött slott i en blomstergång

Bröllopet mellan Linda-Marie Nilsson och Emil Assergård på Lejondals Slott

I augusti hade jag privilegiet att få föreviga ett bröllop på det magnifika Lejondals Slott, och upplevelsen var lika fantastisk som den var minnesvärd. Att fånga ögonblicken av kärlek och glädje på denna anrika plats var en sann fröjd som alltid, och Lejondals Slott är som alltid en fröjd att återkomma till.
 
Linda-Marie och Emil hade sin vigsel i Västra Ryds kyrka som ligger i grannkommunen Kungsängen. En vacker rosa kyrka i en fantastisk miljö även den. Ut dit valde dem att boka bussar som körde alla gästerna från slottet till kyrkan och sen tillbaka. Då jag själv är bosatt i Kungsängen känner jag till miljöerna runt omkring och har väldigt bra koll på både kyrkan och slottet i helhet.

Efter vigseln fortsatte dagen med tårta och mingel framför slottet på det vita gruset. I samband med minglet tog vi lite familjegruppbilder vid blomstergången intill och det blev så fint. Ljuset som slottet står i är fantastiskt för det lyser upp slottet ytterligare så jag vill ha sagt att solen går ner perfekt framför slottet.

 

PLANERAS DET BRÖLLOP?

HÖR AV ER VETJA.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *