Anna Ejemo

FAMILJEFOTOGRAF STOCKHOLM

JAG TAR FAMILJEBILDERNA NI KOMMER ÄLSKA FÖR ALLTID

BOKA ER FAMILJEFOTOGRAFERING

INGEN ÅNGRAR BILDERNA SOM TOGS!

Lust att boka en familjefotografering och nu letar efter en erfaren och professionell familjefotograf i Stockholm?

Perfekt att du hittat hit känner jag spontant! Jag är specialiserad på lifestyle familjefotografering här i Stockholm och jag hjälper er gärna att fånga de mest ögonblickliga och genuina stunderna med din familj oavsett om ni föredrar en familjefotografering i utomhusmiljö eller en lifestylefotografering i hemmet.

Bilderna kommer att bli en del av er familjehistoria och en påminnelse om de vackra minnena ni har tillsammans i livet just nu.

bebisporträtt med vit tröja tittar in i kameran
bebis som ligger i sin spjälsäng och tittar upp i kameran
bebisfötter i en säng

VARFÖR NI SKA BOKA MIG

LYCKA ÄR BILDER PÅ HELA FAMILJEN

Bilder på hela familjen betyder mycket både för er som föräldrar såklart men också för barnen (och givetvis även för mor och farföräldrar), men framförallt för er alla i framtiden. Vi lever i den digitaliserade världen där nästan alla bilder tas med mobiltelefonen och som allra oftast stannar just där. Dessutom brukar inte hela familjen hamna på bilderna utan oftast är det den ena föräldern som tar bilden.

Kramar, skratt och blickar – bilder som värmer i hjärtat. Detaljer som små fingrar som letar sig in i ditt hår eller en liten kind som ligger tätt intill din. Jag försöker alltid att ta porträtt på barnen enskilt, men för mig är också bilderna på er alla tillsammans dem allra viktigaste. Det är bilderna som speglar vilka ni är, och vad ni vill minnas tillbaka till och framförallt vad era barn vill se.

ERFARENHET OCH GUIDNING

Jag förstår att varje familj är unik och att varje familjemedlem har sin egen personlighet och stil. Därför strävar jag efter att skapa en avslappnad och rolig fotograferingsupplevelse där ni kan vara er själva och känna er bekväma framför kameran. 

Jag försöker alltid få en variation av bilder från varje fotografering, myset och buset men då jag anpassar mig efter hur barnen är så blir det ibland det ena eller det andra, ibland är fotograferingen vild och fylld av lek och bus enbart, skratt och kast och ibland blir fotograferingen lugnare med mer fokus på närhet, kramar och porträtt. Men framförallt skapar vi fina bilder på er familj som ni kommer kunna värdesätta för alltid.

VÄRDEFULLA MINNEN

Genom att boka mig kan ni vara säkra på att ni kommer att ha värdefulla bilder att dela med varandra, familj och vänner.

Jag erbjuder alltid mina kunder högkvalitativa produkter till sina bilder. Noga utvalda produkter som jag älskar för att ni ska få se era bilder på absolut bästa sätt.

FINA ORD FRÅN FAMILJER

HUR GÅR DET TILL?

Oavsett om du väljer en familjefotografering utomhus eller i ditt hem så är grunden densamma.
Jag fotograferar i ca 60 minuter, min resa till och från fotograferingen inom Stockholms län är inkluderad i priset.
2 veckor efter fotograferingstillfället får man se bilderna i ett privat webbgalleri där man väljer vilket bildpaket man vill köpa.

VAD PASSAR ER BÄST?

Lifestyle familjefotografering i hemmet

En lifestyle familjefotografering passar dig som vill ha bilder på hela familjen tillsammans i erat hem, där ni känner er trygga och där ni skapar flest vardagsminnen ihop.

Då kommer jag hem till er och fotograferar er precis så som ni är just nu, vi fotar där ljuset är som bäst och det brukar vara i vardagsrum och sovrum, ibland fotar jag även familjer i deras kök, men framförallt så fotograferar jag er, när ni kramas och när ni busar med barnen.

Familjefotografering utomhus

En familjefotografering utomhus passar dig som vill ha vackra familjeporträtt i vacker miljö, och då kan man anpassa det till önskemål så som syrenen eller äppelblomningen på våren, de varma kvällarna i golden hour om sommaren eller i höstens sprakande färger bland stora ekar.

Beroende på när på året som man väljer att boka sin fotografering har jag ett par platser jag brukar fotografera vid. Platserna är väl valda med tanke på ljus och miljö, med de bästa förutsättningarna för vackra bilder och med stora ytor där barnen kan springa och leka fritt.

VANLIGA FRÅGOR

För att öka chanserna att få sin fotografering inbokad i den årstid eller kanske även månad som man önskar, är det bra att boka sin fotografering i god tid, jag skulle säga ca 3-6 månader i förväg. 

Jag har skapat en klädguide för dem som önskar att få tips, annars bollar jag väldigt gärna detta med er som bokar en fotografering med mig, för jag är lika mån som er om att ni ska bli nöjda.

Jag har ett gäng platser som jag alltid rekommenderar utefter säsong och väder. Men är såklart också lyhörd till önskemål. Man kan alltid välja att fotograferas i sitt hem om man önskar det.

Är det usla väderförhållanden kikar vi direkt på nytt datum för fotograferingen, och då så snart som möjligt. Detta gäller även vid sjukdom, man kan göra sin ombokning vid två tillfällen pga sjukdom.

PRISER FAMILJEFOTOGRAFERING

1 timmes fotografering,
pris vardag 2000:-
pris helg 3000:-

Vid bokning skickas er faktura på fotograferingen.
Fotograferingsavgiften bekräftar bokningen, och är ej återbetalningsbar vid avbokning.

Bildvisning sker ca 2 veckor efter fotograferingen via ett webbgalleri som skickas via mail. Man väljer vid bildvisningen mellan bildpaketen:  liten, Mellan eller STOR (om ni inte redan bokat ALL IN!) – Vid beställningen skickas slutfakturan och när den är betald sker leveransen.

NOTERA att det inte ingår några bilder i fotograferingen, bilder köps efteråt. 

 

liten - 3600:-

6 högupplösta bilder levererade högupplösta digitalt, ni väljer era favoriter vid bildvisning i erat privata webbgalleri.

Mellan - 6000:-

Alla bilder levererade högupplösta digitalt, här går ni inte miste om någonting och behöver inte välja bort bilder.

Stor - 9000:-

Samtliga bilder i webbgalleriet levererade högupplösta digitalt. Samt val mellan 2 stycken exklusiva Fine Art förstoringar, 30x40cm inramade i gedigna stilrena vita eller svarta ramar. ELLER fotoalbum i linneomslag i vald färg, 10 uppslag, 20x20cm (värde 4000:-)

BOKA NU VETJA.