Anna Ejemo

Vem är då fotografen Anna Ejemo?

En supermorsa (såklart) som efter några ungar lärt sig uppskatta egentiden på riktigt, ni vet när man mår ’extra allt’ av att få byta bort Sean Banan i bilen till hederlig Mustasch och tycker att en storhandling i eget sällskap är vardagslyx,

eller när man tar ett glas bubbel (för det är man ju värd) och graciöst kryper ner i badkaret efter en lång dag, men direkt får sällskap av en inte alls lika graciös unge som har med sig badankor, hulken och snorig näsa och kastar sig över badkarskanten…

Det är dom två minuterna av total tystnad jag syftar på, alltså innan ett magplask gjordes framför mig.. då njöt jag av egentiden.. fullständigt dessutom!

Jag älskar mat men inte riktigt att laga den. Jag är fullpackad med känslor, skämtar om mycket, nästan allt och bollar gärna flera saker samtidigt. Och jag skulle helt säkert älska att dokumentera era viktiga skeden i livet.

Har jag alltid varit fotograf?

Nej det har jag ju inte, med bröllop har nästan alltid varit en del av mitt yrkesliv. Jag har min arbetslivserfarenhet sen innan, inom restaurang och serviceyrken, alltid älskat en fartfylld arbetsplats där pulsen finns och servicen mot gäst/kund varit i fokus. 

Allt från bartender till servis, hovmästare och bröllopskoordinator, på säsongsjobb på olika fjäll, nattklubbar, fine dining restauranger, wärdshus och herrgårdar. 

För att ett par år byta de långa restaurangpassen till rimliga arbetsdagar på Systembolaget, både som säljare och en av två gruppchefer på Stockholms största butik.

Man kan väl säga att dryck i kombination med mat samt service är min grej och sitter som klistrat i ryggraden.

KONTAKTA MIG