Anna Ejemo

BRÖLLOPSFOTOGRAF

STOCKHOLM

Jag heter Anna Ejemo och är en dokumentär bröllopsfotograf med fötterna i Stockholm,
en sucker för bröllop (uppenbarligen), hög musik i bilen och jag blir lätt förälskad i
kärleken hur cheesy det än låter. Och du kan få med mig på bröllop i hela Norden och enstaka tillfällen Europa.

OM BRÖLLOPSFOTOGRAFEN

Här är ca 30 sekunder text om mig. 

Jag är en supermorsa (såklart) som efter några ungar lärt sig uppskatta egentiden på riktigt, ni vet när man mår sådär ’extra allt’ av att få byta bort Sean Banan i bilen till hederlig Mustasch och tycker livet är glitter och ballonger när barnen somnat på kvällen. Värt ett glas bubbel varje gång.

Jag älskar mat men inte riktigt att laga den. Jag är fullpackad med känslor, skämtar om mycket och bollar gärna flera saker samtidigt. Och jag skulle helt säkert älska att dokumentera erat bröllop!

LÅT OSS SNACKA OM VILKA BRÖLLOP JAG FOTAR

ALLA.

Det är en maxad känsla av glädje att ni hittat hit till mig nu när ni letar efter bröllopsfotografen som passar er allra bäst! Jag är en erfaren bröllopsfotograf som hjälper er att dokumentera era mest minnesvärda ögonblick på er stora dag. Kanske blir jag er bröllopsfotograf.

Oavsett om ni planerar för vigsel utomhus eller i kyrka, väljer att ha eran bröllopsmottagning på en av Stockholms eleganta hotell, eller någon av alla de vackra herrgårdar och slott som erbjuds runtom i Sverige, eller helt enkelt kör familjärt och intimt hemma i trädgården så är jag säker på att jag kommer leverera bilder som ni kommer att älska för alltid.

Jag utgår från Stockholm men fotograferar bröllop i hela Sverige samt destinations bröllop i Norden, då och då kan man även få med mig på sitt bröllop ute i Europa. Allt är möjligt.

FINA ORD FRÅN BRANSCHKOLLEGA

”Jag har haft äran att fått jobba tillsammans med Anna på flera bröllop under 2022/2023. Inte bara är hennes foton otroligt vackra.
Anna själv är även otroligt proffsig, lättsam, jordnära, äkta och den som springer de extra milen för sina brudpar.

Hon ligger alltid steget före och lyckas fånga varenda magiskt ögonblick på bild. Hon har förmågan att ”hinna” göra sitt jobb till det yttersta, samtidigt som hon underlättar och ger stöd till oss andra leverantörer under en bröllopshelg. Allt för att få det bästa slutresultatet för sina brudpar.

Jag rekommenderar STARKT att boka Anna till ert bröllop och ser fram emot att få jobba med denna stjärna igen någon gång i framtiden.”

Jonna, Bröllopskoordinator på Rånäs Slott

FINA ORD FRÅN BRANSCHKOLLEGA

”Jag rekommenderar alltid att brudpar ska prioritera en riktigt duktig fotograf i sin budget. Bilderna är en stor del av dagen och hjälper brudparen att minnas dagen precis så som den va.

Anna är ett självklart val och brudpar som bokar henne kan känna sig 100% trygga i att alla känslor och stunder kommer att fångas på bild.

Anna är varm, trygg, stabil och ett riktigt proffs. Hennes bilder är djupa och meningsfulla. Jag upplever att Anna är duktig på att känna in sin kund samt stilen/känslan kunden är utefter.

Hon är en kameleont som vet precis hur hon ska leverera.

 

VILL NI HA MED MIG PÅ ER BRÖLLOPSDAG?

Känner ni redan nu att jag har sålt in mig tillräckligt bra för just er och eran dag, kanske har ni koll på mig sen innan eller önskar ni boka in ett möte, skicka er bokningsförfrågan via knappen nedan för att få veta om jag främst är ledig på erat datum, förhoppningsvis svarar jag något i stil med JAAA!” så går vi vidare därifrån. 

VARFÖR NI SKA BOKA MIG

GENUINT ALL IN

Utan att vara ödmjuk är jag en rätt så härlig bröllopsfotograf som inte direkt håller inne med känslorna. Jag skrattar och gråter om vart annat på bröllop för att jag är där med er på riktigt, jag är engagerad och mån om mina bröllopspar och gör allt för att dagen ska flyta på så smidigt och bra som möjligt, allt efter era önskemål, och jag känner en stor ära att få förtroendet.

ERFARENHET OCH KUNSKAP

Jag har fotat bröllop i över 10 år och jobbade innan dess inom restaurangbranschen där bröllop var en stor del av min vardag även där som bröllopskoordinator och hovmästare. Låt oss säga att jag älskar och kan bröllop i alla dess former.

JAG GUIDAR ER GENOM PORTRÄTTEN

Om ni tycker att det känns nervöst och kanske även jobbigt med själva bröllopsporträtten för att ni inte känner er så bekväma framför en kamera så kan ni släppa den tanken direkt, ni kommer få kramas, viska fina saker till varandra, och skratta en hel del – bara svinkul, men framförallt är detta också en stund på dagen där ni får en stund för er själva, (plus mig givetvis) där ni hinner fatta vad som sker och ta in dagen. This is where the magic happens! ..Fin grej med mig är att jag guidar er igenom hela porträtt delen.

VÄRDEFULLA MINNEN

Genom att boka mig kan ni vara säkra på att ni kommer att ha värdefulla bilder att dela med varandra, familj och vänner.

Mitt fokus är att på er bröllopsdag få er att slappna av och njuta av dagen, fånga era skratt, leenden, tårar av lycka och alla de där små egenheterna som gör er till er, samt dokumentera er bröllopsdag i helhet så ni kan bli gamla som gatan tillsammans och se tillbaka på er bröllopsdag och minnas dagen precis som den var.

FINA ORD FRÅN TIDIGARE PAR

PRISER 
BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Så fruktansvärt olika vilket beror på en mängd olika anledningar, men av mig får ni en gedigen erfarenhet och ett bollplank av rang(!) och mina priser hittar ni nedan.

5 timmar

Ni kommer ha svinkul med mig i 5 sammanhängande timmar.

Hur ni önskar lägga dessa timmar är upp till er. Men täcker exempelvis first look, vigsel, porträtt samt mingel/brudskål.

– Resekostnad inom Stockholm, Enköping & Uppsala län ingår.

– Era bilder levereras högupplösta via webbgalleri.

29'000:-

9 timmar

Yay! Här är jag med er i 9 sammanhängande timmar. Det bästa med detta paket är att ni kan slappna av helt och hållet och veta att den större delen av er bröllopsdag blir dokumenterad åt er.

– Resa inom Sverige & eventuellt boende ingår.

– Era bilder levereras högupplösta via webbgalleri.

33'000:-

12 timmar

Okej – ALL jävla IN! För er som vill föreviga hela dagen, förberedelser till partytimman. TOLV härliga timmar! (med mig)

– Resa inom Sverige & eventuellt boende ingår.

– Era bilder levereras högupplösta via webbgalleri.

39'000:-

Priserna är tillfälliga och kan komma att revideras under säsong.
Överenskommet pris vid skrivet avtal gäller.

Passar ingen av bröllopspaketen er önskan?
Inga problem, vi kan säkert komma överens om något som passar er bättre isåfall.

HÖR AV ER VETJA.