Anna Ejemo

DITT BARNS FÖRSTA ÅR
DOKUMENTERAT

Är du gravid och letar efter en fotograf som kan dokumentera denna speciella tid i livet? Då är jag kanske rätt för er. Jag är gravidfotograf men jag fotograferar också den första tiden med er bebis. I bebisens första år sker en otrolig mängd förändringar och milstolpar. Från de första skratten till de första stegen, varje ögonblick är en del av en resa som formar deras personlighet och relationer. Att dokumentera dessa stunder tillåter oss att återuppleva dem gång på gång och dela dem med dem som kommer efter oss.
 
Jag erbjuder en paketlösning till dig som önskar att boka in fotograferingar som visar ditt barns första år.
Att ha en fotografering vid tre olika tillfällen – under graviditeten, den första tiden i din bebis liv och sen runt ett års dagen, detta skapar en fantastisk samling av minnen för hela familjen.

Det finns fyra ljuvliga tillfällen i denna period som sträcker sig från graviditet fram till års dagen av barnets födsel. Graviditeten, nyfödd, 3-6 månader och 9-12 månader. I detta exklusiva paketlösning är det tre av dessa tillfällen ni väljer att få dokumenterade.
 
Genom att ha dessa fotograferingar skapar man en samling av bilder som visar bebisen och familjens förändringar över tiden. Det ger en möjlighet att se tillbaka på minnen och upplevelser från graviditeten till bebisen första halvår och slutligen som 1-åring. 
 
Detta är en av de mest meningsfulla och avslappnande investeringarna du kan göra, och det kommer att ge dig och din familj glädje och kärlek under många år framöver. Dessa minnen kan vara ovärderliga för familjen och vara en skatt att ha med sig under hela livet.
 
 
 

GRAVIDFOTOGRAFERING

En gravidfotografering är en period många önskar få förevigad och i väntan på bebis är känslorna många, jag rekommenderar att gravidfotograferingen bokas in till dess att du befinner dig i gravidvecka 30-36. 
Detta är en period väldigt speciell att minnas tillbaka till och ha vackra bilder förevigat. Du kan såklart fotas tillsammans med din partner eller med barn om du har.
 
Jag fotar antingen utomhus på de valda favoritplatserna jag har beroende på ditt önskemål, eller så fotar jag dig i ditt hem, vilket kallas en lifestylefotografering. 
 
Man behöver aldrig känna sig osäker på hur man ska stå eller posera utan jag guidar dig genom hela fotograferingen och mitt fokus är att du ska känna dig trygg och bekväm samt att du ska känna dig nöjd med bilderna vid bildvisning.
 
gravid kvinna som står i vattnet naken, med en solhatt berg på sidan

NYFÖDDFOTOGRAFERING

De första veckorna efter födseln är en annan viktig tidpunkt som är värd att dokumentera. Tiden med en nyfödd bebis är en av de mest magiska, utmanande(!) och underbara perioderna i livet. Det är en tid fylld av sömnbrist, oro, glädje och kärlek. Absolut värd att få dokumenterad.
 
En nyföddfotografering bokar vi in när bebisen är född, att rekommendera är de första 14 dagarna men iallafall inom den första månaden. Nyföddperioden passerar fort och den skrynkliga huden som bebisen efter bara ett par veckor växer i.
 
Det finns många anledningar till varför nyföddfotografering är så viktig. Först och främst är det en möjlighet att bevara minnen från en mycket speciell tid i en familjs liv. Nyföddfotografering kan hjälpa föräldrarna att minnas de små detaljerna i sina bebisar som de annars kanske hade glömt bort.
 

DIN BEBIS FÖRSTA HALVÅR

När din bebis är mellan 3-6 månader och fått en liten personlighet, ni har lärt känna eran bebis och nya saker upptäcks hela tiden. Bebisen skrattar nu, är med me blicken på ett nyfiket sätt, kanske har bebisen hittat sina fötter och lyssnar på sitt namn. Detta är en helt fantastisk period att få dokumenterad.

Fotograferingen blir också en helt annan, då din bebis är mer vaken än vad hen var under nyföddperioden, och är med på fotograferingen på ett helt annat sätt. Enkelt att få intima och mjuka bilder som visar kärleksbandet mellan er. 

mamma sitter med sin bebis i stickad tröja
barnporträtt närbild

1 ÅRS FOTOGRAFERING

Ett år med ditt barn, ett år som är fyllt med så mycket känslor, utmaningar kanske men framförallt ditt barns otroliga utveckling. Ordet ’mamma’ kanske upprepas flera gånger per dag, reser sig upp via möbler eller kanske till och med går till sin 1-års dag. 

Barn gör allt detta vid olika faser i sin uppväxt givetvis men det alla har gemensamt är att utvecklingen gått snabbt och de upptäcker nya saker hela tiden, samtidigt som vi föräldrar upplever att året har passerat väldigt fort.

 

TA KONTAKT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *