Anna Ejemo

Villkor

Välkommen till vår webbshop, för att säkerställa en smidig upplevelse för alla våra kunder, vänligen läs igenom följande villkor för användning av våra tjänster:

1. Digitala produkter och dess karaktär: Vi säljer uteslutande digitala produkter som nedladdningsbara filer och andra digitala tillgångar. Dessa produkter är inte fysiska och levereras elektroniskt.

2. Köp och leverans: Genom att göra en beställning hos oss godkänner du att produkterna är digitala och inte fysiska varor. Leverans sker direkt efter godkännande av betalningen och du får tillgång till dina nedladdningsbara produkter via en länk eller via din användarkonto på vår webbplats.

3. Återbetalningspolicy: Eftersom våra produkter är digitala och levereras direkt efter köpet kan vi inte erbjuda några återbetalningar. Vänligen se till att du är nöjd med ditt köp innan du genomför betalningen.

4. Teknisk support: Vi strävar efter att erbjuda en problemfri användarupplevelse, men om du stöter på tekniska svårigheter eller har frågor om en produkt är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig.

5. Upphovsrätt och användningsvillkor: Vänligen observera att alla digitala produkter som säljs på vår webbplats är skyddade av upphovsrätten. Genom att köpa och ladda ner en digital produkt från oss godkänner du att använda den enligt de angivna användningsvillkoren. Det är förbjudet att kopiera, distribuera eller modifiera produkterna utan tillstånd från upphovsrättsinnehavaren.

Genom att fortsätta använda våra tjänster och göra köp på vår webbshop bekräftar du att du har läst och accepterat dessa villkor. Tack för att du väljer att handla hos oss!