Anna Ejemo

RAW mama

the Callosa experience

21-25 Oktober 2024

Vad är ditt varför i allt du gör? Hur kan vi utveckla vårt berättande och gå in i skapandet utan fördomar? Vad är SEO och SOME? Och hur är vi sanna mot oss själva samtidigt som vi ska driva ett företag på ett hållbart sätt?
 
Det är något speciellt som händer när kvinnor möts, öppnar upp sig för varandra och vågar visa även sina sårbara sidor som hon annars känt sig ensam om att ha. 
 
Vi visste från start vad vi ville skapa tillsammans. Hjälpa kvinnor skapa ett hållbart företagande, hitta vad som får deras hjärtan att sjunga, landa i sig själva och se sina starka sidor som ibland kan vara svårt att se själv.
 
RAW mama är en upplevelse för moderskapsfotografer som vill mer än att bara ta fina bilder. Det är för dom som vill utmana normer, hitta syftet med sitt skapande och stärka kvinnor genom foto. En workshop med fokus på det genuina och äkta, både i foto och sitt varumärke.

Real | Authentic | Women

Välkommen till den pittoreska byn Callosa i vackra Spanien.
 
Länge har vi moderskapsfotografer önskat möjligheten att vara med om en workshop utomlands, och nu är den äntligen här – i form av en retreat. Upplev gemenskapen och få inspiration tillsammans med andra likasinnade kreatörer som brinner för moderskapet och fotograferingen av den. Under dessa dagar kommer du att kunna utveckla dig själv, ditt varumärke, skapande, och framförallt: utforska ditt innersta varför som driver dig som kreatör.
 
Låt dig inspireras av den magiska miljön och meningsfulla samtalen som kommer att berika både dig och ditt företag.

ORD FRÅN TIDIGARE DELTAGARE:

”Anna og Nadia! Disse dagene sammen var helt fantastiske! Alt dere hadde forberedt og planlagt for oss var så fint! Det var ikke vanskelig å se at dere hadde lagt sjelen deres i denne workshopen!

Tusen takk for alle gode samtaler, masse inspirasjon, tøffe (og viktige) spørsmål, et trygt rom og fantastiske fotograferinger! 
Nå er jeg sååååå gira på masse gravidfotograferinger, og jeg kjenner meg klar for å lansere en egen mamma-fotografering!! TAKK DERE TO!!!!!!!” 
 
– Inger Paulsen

Att gå på Raw mama Workshop var en grym investering i mitt varumärke, mitt företag och i mig själv som fotograf och människa. Anna och Nadia är fantastiska fotografer och varma, stöttande, peppande och generösa människor. Rekommenderar varmt.

Jag är fortfarande tagen av stunden och njuter av att jag gjorde det här. Workshopen innehöll allt jag behövde och lite till. Ni är fantastiska som fotografer och människor! ”

– Anna Wennberg

RAW mama

Real | Authentic | Women

EN UPPLEVELSE SOM:

Hjälper dig att skapa en fantastisk portfolio med unika och hudnära moderskapsfoton från magiska platser omgivna av majestätiska berg, turkost vatten och lummiga olivlundar.
 

Djupdyker i teoretiska verktyg som hjälper dig att bygga ett hållbart och framgångsrikt företag. 

Lär dig att skapa oförglömliga kundupplevelser, optimera ditt arbetsflöde, och förbättra din hemsida med SEO.
 
Hjälper dig att få mer trygghet med sociala medier och ditt varumärkesbyggande, så att du kan nå ut till din målgrupp på bästa sätt.
 
Ger insikter som hjälper dig att komma närmare dina kreativa och professionella mål efter en personlig portfolio review.
 
Skapar relationer där du får träffa andra likasinnade kreatörer som brinner för moderskapet.
 
Extra bonus kommer du att få delta i en inspirerande föreläsning av Veronica från WCare Your Wellness (Värde 4000 kr) som kommer att inspirera och lära oss om hormoner, att våga vara kvinna samt vägen mot att övervinna utmattning.
 
Ett sammanhang som sträcker sig längre än bara en workshop – en resa för att drömma, skapa, odla sina visioner och knyta starka band. En plats där ensamhet och utmattning får ge vika för gemenskap och växtkraft.

Det är vi som är Anna och Nadia

Anna Ejemo är en supermorsa (såklart) som efter några ungar lärt sig uppskatta egentiden på riktigt, jag älskar mat men inte riktigt att laga den. Jag är fullpackad med känslor, skämtar om mycket och bollar gärna flera saker samtidigt. Och jag skulle helt säkert älska att dokumentera erat bröllop!

Jobbat som fotograf i över 10 år och älskar att porträttera moderskapet i alla dess former. Samt att dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper till andra fotografer via kurser, guider och mentorskap/workshops.

Nadia Deland Kreatör, thaiboxare, stolt kattmamma, naturfantast, självutnämnd fikaexpert och snart fru (i juni!).

Förutom att fotografera brinner jag för kvinnligt företagande och varumärke, något jag idag utbildar kreatörer inom via workshops och mentorkskaptt fotografera brinner jag för kvinnligt företagande och varumärke, något jag idag utbildar kreatörer inom via workshops och mentorkskap.

DIN INVESTERING

Pris 17.900kr eller delbetala 6.000kr * 3

Ingår i priset: Flerdagarsretreat med boende i villan (del i dubbelrum), välkomstdrink och mingelmat första kvällen.
Fyllda dagar med teoretiska och praktiska genomgångar och givetvis fantastiska fotograferingar där moderskapet står i fokus i magiska miljöer.
Dessutom en inspirerande och exklusiv föreläsning av Veronica från WCare Your Wellness (värde 4000:-).

De tre F:en – frukost, frukt och fika – behöver du inte oroa dig över dessa dagar.

Bokningen är bindande, men platsen kan överlåtas till annan person vid förhinder.

ALLMÄN INFORMATION TILL DIG SOM SKA BOKA

Det finns flertalet flyg för våra dagar från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo, närmsta flygplats är Alicante som dessutom ofta har bra flygerbjudanden till.
Måndagen 21/10 är det incheckning på eftermiddagen, och fredagen kommer endast vara att umgås och utcheckning från villan. Sängkläder mm finns på plats, så räcker att ta med det du önskar ha på dig samt den utrustning du vill fota med.

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

För att alla ska få utrymme och tid för coachning har vi valt att hålla det litet och exklusivt med begränsat antal platser. För oss känns det viktigt att du ska känna att du blir hörd och sedd under dagarna, att det känns tryggt med gruppen och att inte för många har liknande portfoliobilder.

Vi ser innerligt fram emot att få skapa och utvecklas tillsammans med dig. Varmt välkommen till RAW Mama – The Callosa Experience.

MISSA INTE DETTA UNIKA TILLFÄLLE

BOKA DIN PLATS

Vid ej fullbokad retreat förbehåller vi oss rätten att skjuta på datumet, med möjlighet till återbetalning.

SPRIDNING AV UTBILDNINGSMATERIAL

Kopiering samt spridning av utbildningsmaterial är ej tillåtet.