Anna Ejemo

NATURLIGA HUDNÄRA GRAVIDBILDER

NATURLIG AVSKALAD OCH HUDNÄRA GRAVIDFOTOGRAFERING

Naturliga, hudnära och starka gravidporträtt har en sällsam förmåga att förmedla en djup känsla av skönhet och styrka. Dessa bilder dokumenterar inte bara det fysiska skiftet hos den väntande modern, utan även den emotionella resan som hon genomgår under graviditeten.
 
Gravidporträtt som är starka och genuina på detta sätt är vad jag som gravidfotograf är specialiserad i. Fokus på din naturliga styrka, hudnära detaljer och starka poseringar som säger kvinnlig power.
 
Jag fick förtroendet att fotografera denna vackra kvinna på en av mina absoluta favoritplatser i Stockholm. Anledningen är tillgången till både klippor men också närheten att vara i vattnet om man vill ha gravidbilder i vattnet vilket är väldigt vackert.
Men det är också för att jag kan ljuset där och tycker solen lägger sig väldigt vackert över platsen här precis innan solnedgång. 
 
Beroende på vad man önskar för typ av miljö för sin gravidfotografering har jag ett par andra platser att välja mellan. Kontakta mig för att kika på lediga datum för din gravidfotografering och val av plats.
 
 
gravid kvinna i jeans, håller handen på magen och tittar bortåt
gravid kvinna i vit linneskjorta

BOKA NU VETJA.