Anna Ejemo

GRAVIDFOTOGRAFERING PÅ STRANDEN
i Stockholm

Gravidbilder tagna på stranden.

På en stilla och avskild strand i hjärtat av Stockholm, förevigade jag Alice graviditet åt henne. Det var en tidig morgon och platsen var för mig ny, och naturen var slående vacker.

Jag tycker nästan att denna plats, i rätt vinkel, upplevs lite exotisk som om det vore vid medelhavet och det är väldigt speciellt för att vara i Stockholm.

Som din gravidfotograf strävar jag efter att skapa en avslappnad och bekväm atmosfär under vår session. Jag förstår vikten av att känna sig trygg och avslappnad för att få vackra, starka och genuina bilder.

 
På denna vackra strand hoppas jag vid fler tillfällen få äran att föreviga fler kvinnor i sina graviditeter. Det är vackert tycker jag att ha en gravidfotografering så enkel och naturlig och grundad med naturen. 
 
Boka mig som din gravidfotograf i Stockholm idag och låt mig hjälpa dig att föreviga denna speciella tid i ditt liv med vackra bilder som du kommer att älska för alltid.
gravid kvinna sitter på stranden intill vattnet och skyler sig

ÄR DU GRAVID OCH VILL BOKA EN GRAVIDFOTOGRAFERING?

HÖR AV DIG VETJA.