Anna Ejemo

GRAVIDFOTOGRAFERING I REGNET

Även om regnet faller, är skönheten i din graviditet oföränderlig. Och som din gravidfotograf här i Stockholm, är mitt mål att fånga varje ögonblick av denna fantastiska tid för dig, oavsett väderlek.

Men oroa dig inte – jag är här för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig.

Om vi ser att det spöregnar eller blåser storm på dagen för din planerade fotografering, finns det ingen anledning till panik. Vi kan enkelt samarbeta för att hitta ett nytt lämpligt datum som passar dig och dina behov.

Din komfort och säkerhet är av högsta prioritet för mig, så om vädret inte samarbetar, är jag mer än villig att anpassa vår planering för att säkerställa att du får de vackraste bilderna av din graviditet – utan att riskera att bli blöt eller blåst omkull!

Men är det regn vi får och det blir svårt att hitta nytt datum eller det är för nära inpå BF, vill jag ändå kunna visa hur det kan se ut med en gravidfotografering i regnet.
Det kan tyckas utmanande för vissa, men för mig är det en möjlighet att skapa unika och minnesvärda bilder oavsett. 

Med min erfarenhet och expertis vet jag precis hur man använder ljus, färger och miljöer för att göra varje regnig fotografering till en konstnärlig upplevelse. Så låt inte väderprognosen avskräcka dig – låt oss tillsammans skapa vackra minnen av din graviditet, oavsett om solen skiner eller regnet faller.

gravid kvinna står i regnet med ansiktet mot himlen och har jeans och jeansjacka på sig

VILL DU BOKA EN GRAVIDFOTOGRAFERING?

TA KONTAKT.