Anna Ejemo

ATT PORTRÄTTERA MODERSKAPET

ETT MENTORSKAP I MODERSKAPSFOTOGRAFERING

Du vill inte missa detta!

Ett mentorskap för fotografer

Jag heter Anna Ejemo och är gravidfotograf bland annat. Och jag har velat erbjuda något mer än bara en workshop och det grundar sig på min starka tro på behovet av uppföljning och coachning.

Några av mina främsta styrkor är att se och lyfta andra. Och jag vet att det är i efterföljningen av en workshop som de verkliga förändringarna sker. Genom att erbjuda både en engagerande dags workshop och pågående coachning efteråt kan jag säkerställa att man inte bara tar till sig kunskapen, utan också implementerar den och enklare når sina mål.

’Att porträttera moderskapet’ riktar sig mot dig som antingen vill eller som redan fotograferar gravida samt mammor med sina barn idag och vill göra det mer inriktat.

Det här är för dig som vill utveckla den biten av ditt fotograferande och företag och samtidigt utvecklas med hjälp av mig som din mentor.

ATT PORTRÄTTERA MODERSKAPET

ETT MENTORSKAP I MODERSKAPSFOTOGRAFERING

ENDAST 4 PLATSER

I denna utbildning tar jag endast emot 4 deltagare.
Och det är de 4 första anmälda som gäller.

Detta för att säkerställa att varje deltagare får tillräckligt med stöd, fokus och handledning av mig. Samtidigt främja en mer aktiv inlärningsmiljö där varje deltagare har möjlighet att delta aktivt i diskussioner, ställa frågor och få individuell feedback.

Det är också för att ha tiden till varje deltagares personliga uppföljningsmöten.

JAG HETER ANNA EJEMO,

OCH ÄR FOTOGRAF MED ÖVER 10-ÅRS ERFARENHET

Jag är en av dem som lever efter mottot ’less is more’, och ’i det enkla bor det vackra’ etc. Och det skulle jag säga gäller både i min vardag men också att det syns i mina bilder när jag dokumenterar en graviditet eller en mamma med barn.

Jag är en av få fotografer i Sverige som fotograferar moderskapet såpass avskalat, hudnära, naturligt och starkt. Och jag finner inspiration främst i moderskapet. Att porträttera det, personerna, detaljerna, känslorna och ögonblicken.

MINA STYRKOR OCH MIN KUNSKAP

Med en passion för att framhäva kvinnans naturliga skönhet och styrka genom min fotografering, skapar jag kraftfulla och självsäkra bilder. Mitt expertis ligger i att guida och posera kvinnor på ett sätt som förmedlar både naturlighet och styrka.

Jag har inte bara erfarenhet av att få kunder att slappna av och känna sig bekväma framför kameran, även när de är relativt avklädda, utan jag har även en gedigen bakgrund inom ledarskap från tidigare yrken.

Genom min erfarenhet har jag utvecklat förmågan att identifiera och maximera utvecklingspotentialen hos andra. Jag är skicklig på att lokalisera styrkor och svagheter för att kunna stödja andra i deras personliga och professionella utveckling.

Det är dessa färdigheter som utgör grunden för min övertygelse om att jag kan vägleda och coacha dig till att nå dina mål inom moderskapsfotografering.

ATT PORTRÄTTERA MODERSKAPET

ETT MENTORSKAP I MODERSKAPSFOTOGRAFERING

ÄR DETTA FÖR DIG?

Detta är för dig som vill maximera din potential och nå dina mål på ett effektivt sätt. 

Isåfall är mitt mentorskap och utbildning perfekt för dig. Med år av erfarenhet och beprövade strategier är jag redo att guida dig mot dina mål.
Syftet med mentorskapet är att stödja dig i din utveckling genom vägledning, rådgivning och stöd. Och hjälpa dig att identifiera dina egna styrkor och svagheter och arbeta mot att förbättra dem. 

VAD SIGNAR DU UPP DIG PÅ?

 

Ett mentorskap för dig som vill, 

  • fördjupa dig på att porträttera moderskapet, på ett naturligt, starkt och avskalat sätt.
  • utmana dig i att porträttera moderskapet i fokus på riktigt och inte förlita dig på att vackra klänningar, eller fantastiska miljöer ska göra bilden.
  • få guidning och tips av mig på plats och svar på alla dina frågor.
  • konstruktiv feedback på ditt arbete och tydliga redskap för hur du ska utvecklas framåt och jobba mot dina mål.
  • skapa ett gäng nya portfoliobilder med wow-känsla, som kommer ge dig fler uppdrag i samma stil.
  • tillgång till privat FB-grupp enbart för deltagarna där jag finns tillgänglig för fortsatt feedback och coachning.
  • ha privata uppföljningssamtal på avsatt tid, en gång i månaden i ett halvår efter själva utbildningsdagen med skräddarsytt mentorskap bara för dig.
  • utveckla och fördjupa att porträttera moderskap
gravid kvinna som står i vattnet naken, med en solhatt berg på sidan
gravid kvinna som sitter i solen med vitt linne uppdragen över magen

DETTA FÅR DU

- på plats, 15 september i Stockholm

En heldag med totalt fokus på porträtterandet av moderskapet.

3 olika fotograferingar under en dag, där du och jag, (ihop med fyra andra deltagare) spenderar en heldag tillsammans och porträtterar moderskapet på olika vis.

Du får ta del av hur jag förbereder mig själv och kund inför en fotografering. Samt min kundguide.

Hur jag väljer mina fotoplatser och givetvis hur jag styr en fotografering i form av poseringar och vinklar. 

Och kanske viktigast av allt, hur jag får kunden att känna sig trygg under hela fotograferingen, framförallt avklädd.

Tid avsatt för diskussioner, där vi pratar om våra utmaningar, tips och målsättningar. Givetvis finns jag som konstant bollplank för alla frågor.

- i 6 månader efteråt, mentorskap online

Ett skräddarsytt mentorskap i 6 månader, bara du och jag.

Du får handledning och coachning på avsatt tid en gång i månaden, 
i 6 månader, där syftet är att hjälpa dig att utvecklas och göra de förändringar som behövs för att du ska nå dina satta mål. Jag blir ditt bollplank, mentor, hejarklack och kommer pusha dig att ta stegen du behöver.

Jag ger varje deltagare en portfolio review med konstruktiv feedback på galleri av bilder, hemsida och sociala medier. Där jag ger input på vilka förändringar jag skulle rekommendera att göra för att varje deltagare ska nå sina utsatta mål.

Och uppföljning.

ATT PORTRÄTTERA MODERSKAPET

ETT MENTORSKAP I MODERSKAPSFOTOGRAFERING

NÄR & VAR

SÖNDAGEN DEN 15 SEPTEMBER 2024
11.00 – 19.00

PLATSERNA ÄR TAGNA FÖR DENNA GÅNG!

NORRA STOCKHOLM
Kungsängen, Upplands Bro

Under dagen åker vi mellan mina valda fotoplatser som jag ofta återkommer till, ni får även ta del av varför dessa platser blivit mina favoriter. Vi äter gemensam lunch i närheten och får tid att prata om allt våra mål, utmaningar, styrkor och svagheter.
Läs mer nedan.

Vad sker 15 september

- en dag med fotograferingar

ATT VÄLJA FOTOPLATSER
För att kunna visa er hur jag väljer mina fotoplatser tar jag med er till mina favoritplatser och förklarar varför dessa platser blivit mina to-go-to platser.

NÄR JAG FOTAR
Ni får se mig fotografera på plats, ta del av hur jag väljer att posera personen och hur jag tänker med vinklar etc och samtidigt förmedla trygghet.

FOTOGRAFERINGAR x3
Givetvis fotografering för samtliga deltagare där ni samtidigt kommer kunna ställa mig alla frågor som kan tänkas komma upp. Guidening och tips om så önskas.

BYGG UPP DIN PORTFOLIO
Under denna dag lyckas bygga upp din portfolio med bilder som vrålar naturlig styrka och skönhet, som är det där extra WOW och som hjälper dig att få fler fotograferingar i samma stil.

PORTFOLIO REVIEW
Under dagen sker också genomgång av deltagarnas portfolio review, och vi pratar om hur man med enkla steg tar sig närmre sina mål.
– uppföljning sker sen i mentorskapet efter workshopen, där man får ta del av sin personliga portfolio-review i ihopsatt pdf för enkel uppföljning

 

ATT PORTRÄTTERA MODERSKAPET

ETT MENTORSKAP I MODERSKAPSFOTOGRAFERING

VILL DU HA EN AV PLATSERNA?

Skicka din anmälan direkt. Är du en av de första 5 är platsen din.

Du får svar inom 24h via mail och faktura om du fått en av platserna, 
ELLER ett mail om du har hamnat på väntelistan.

Bokningen är bindande, men platsen kan säljas vidare vid förhinder.

9'500:- ex moms

Betalningen kan delas upp på två. 

Skrivs isåfall direkt som meddelande i din anmälan nedan.

SKICKA DIN ANMÄLAN OCH FÅ SVAR INOM 24 TIMMAR

Kopiering samt spridning av utbildningsmaterial är ej tillåtet.